Napi horoszkóp 2023. június 9.: a Ráknak meglepetést tartogat a sors, a Bikának erős felismerései vannak

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp sors hold
A Hold jegyváltása kettévágja a napot, délelőtt még a Vízöntőben van, délután már a Halakban jár. Ez hozhat némi zavart a pénteki napba.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A Hold dél körül lép át a Vízöntőből a Halakba. A délután épp ezért sok feszültséget tartogat: te haladnál, a többiek pedig számodra felesleges dolgokkal „úsztatják el" az időt...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Tanulj meg engedni: nem makacskodhatsz állandóan, és nem erőltetheted mindig a saját akaratodat másokra. Ezzel kapcsolatban gondolkozz el a családi mintákon is. Talán a probléma gyökere nem is nálad van.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Viccelődő kedvedben vagy, szinte csak úgy sziporkázol. Nem is lenne ezzel semmi baj, amíg ezzel másokat is jó kedvre derítesz. Ám előfordulhat, hogy megjegyzéseid már sértők, annyira az elevenére tapintasz valakinek. Tarts mértéket!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Valamivel kapcsolatban kissé elrugaszkodtál a valóságtól. Ne legyél bánatos, ha nem minden úgy sikerül, ahogy megálmodtad. Van, amiről lemondani inkább a javadra válik, mintsem a károdra. A mai is egy ilyen helyzet lehet.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
A világ a lábaid előtt heverhet, csak ki kell lépned a porondra. Ha szót emelsz, pénteken egészen biztosan meghallgatásra találsz. A szavaid ráadásul nemcsak, hogy célt érnek, de nagyobb hatással is lehetnek, mint gondolnád.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ma a szingli Szűz élete picit zavarossá válhat. Különösen, ha magad sem tudod eldönteni, hogy mit akarsz, izgalmas kalandot vagy tartós kapcsolatot. És a legkülönösebb, hogy amit a legkönnyedebb kalandnak véltél, az válhat a legerősebb kötelékké - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.