lejárt szavatosságú élelmiszer tej dátum bolt romlott élelmiszer
Senki sem szívesen kockáztatja meg, hogy romlott tejet igyon, ám az, hogy a lejárati dátum alapján már nem jó, még nem jelenti azt, hogy valóban rossz. 

Mindenkivel előfirdult már, hogy véletlenül lejárt tejet vett a boltban, vagy a hűtőben romlott meg, mert senki nem itta meg.

tej Forrás: --

Ha kiöntve a tej csomós, darabos, savanyú szagú, esetleg megkóstolva rossz ízű, akkor a lefolyóban a helye. Ám, ha csak a dátum szerint járt le, de még hibátlan illatú, sima, fehér, tejizű folyadékkal van dolgunk, akkor az simán mehet a lábosba, ugyanis főzni, sütni még mindig kiváló.

Ha viszont sem-sem állapotúnak gondoljuk, azaz nem tudjuk eldönteni, hogy alkalmas-e még bármire, akkor a hasmenést, hányást és egyéb emésztőrendszeri tüneteket elkerülendő, jobb, ha kiöntjük a lejárt szavatosságú tejet- írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.