Anya nélkül nőtt fel Bódi Margó, de csak nagymamaként érezte meg ennek a jelentőségét

Forrás: Life.,hu -
nagymama anya Bódi Margó nagycsalád
Szívtrombózisnak nevezték akkoriban, de Bódi Margó szerint inkább valamilyen érprobléma miatt ment el hirtelen az édesanyja, amikor ő 9 éves volt. Ám akkor az énekesnő még nem érezte a hiányát. 

Negyedik gyermeke volt a nagyecsedi cigánysoron élő családnak Bódi Margó, akinek édesanyja korán meghalt. Margó 9, édesanyja 39 éves volt, amikor megállt a szíve. Az énekesnőnek volt két nővére, de kisebb testvérei is voltak; a nagycsalád elfeledtette vele, hogy nincs már anyja, nem érezte a hiányát.

Bódi Margó és unokája, Lili Forrás: Life.,hu

„12-13 éves koromban a nővéreim férjhez mentek. Volt olyan, hogy én vittem magammal a kicsiket az iskolába. Megengedte a tanár néni. Akkoriban a romatelepen örültek, ha a gyerekek elmentek iskolába, ahol megtanultunk írni-olvasni. Emlékszem, volt olyan, hogy a tanár néni a zsíroskenyerét odaadta a kishúgomnak, hogy azt egye meg" – emlékezett vissza Margó a Palikék Világa by Manna című műsorban.

Bódi Margó - akinek leánykori neve Balázs Margit - 14 és fél évesen lett Bódi Guszti felesége, legalábbis roma hagyományok szerint onnantól számítottak házastársaknak az akkor 18 éves énekessel.

Később hivatalosan is összekötötték az életüket, majd, amikor Margó 40 évesen nagymama lett, akkor érezte meg, hogy mennyire hiányzik neki az édesanyja.

"Amikor 40 éves lettem, lettek unokáim, és akkor éreztem igazán, hogy én anya nélkül nőttem fel. El kellett teljen 30 év, hogy rájöjjek, hiányzik az anyukám. Egyszerűen, amikor láttam egy asszonyt a lányával, vagy mentünk fellépésre, ahol együtt voltak családok, elfogott egy rossz érzés belül. Nem mondom, hogy irigy voltam, de egy kicsit igen" - árulta el Bódi Margó Palik Lászlóéknak az adásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.