Baukó Éva sajnálja, ha valakit megbántott a spoilerezéssel, és várja, hogy tőle is bocsánatot kérjenek

Forrás: Baukó Éva Facebook -
tévéműsor interjú spoiler Baukó Éva bocsánatkérés
A ValóVilág egykori szereplője interjúban beszélt arról, hogy miért ért véget komoly párkapcsolata, őszintén vallott alkoholproblémáiról és arról, miért spoilerezte a tévéműsorokat. 

2010-ben egy közeli ismerőse megerőszakolta az akkor 26 éves Baukó Évát, aki akkor nem tett jogi lépéseket, de a történtek miatt az alkoholhoz fordult. Akkori párja kitartott mellette, támogatta, szerette őt, akkor is, amikor a ValóVilág villában előtört a pánikbetegsége és az az énje is, mely kevésbé szerethető. Ám a kapcsolatnak végül az vetett véget, hogy a férfi nem bírta látni, hogy Éva egyre mélyebbre süllyed a lelki traumái miatt, és egyre többet iszik.

Baukó Éva Forrás: Baukó Éva Facebook

Bár azóta sok férfival megismerkedett, ám a randevúkból ritkán lett kapcsolat.

"Ismert emberként, főleg Baukó Évaként nagyon nehéz ez. Sokan azt gondolják, én bárkit választhatnék, de azt, aki tényleg én vagyok, kevesen tudják és akarják megismerni. Az emberek egyik fele fél az előéletemtől, ezért nem lép felém, a másik pedig éppen ezt akarja kihasználni. Azokkal, akikkel végül összejönnek a randik, rengetegszer nem tudom jól érezni magam, unalomba fulladnak a találkozók" - mondta el az egykori valóságshow szereplő, aki nem mondott le a szerelemről, de jelenleg nem ez a prioritás az életében.

A Blikknek adott interjúban azt is elmagyarázta, miért spoilerezett a tévéműsorokról, azaz miért árulta el előre, hogy éppen ki fog kiesni, ki nyer meg egy-egy műsort, illetve, hogy honnan tudta, hogy mikor mi fog következni.

"Egyszerűen fel akartam hívni az emberek figyelmét, hogy olykor nagyon brutális csalásokkal manipulálják a műsorokat. Azt gondolom, hogy elvették az izgalom élményét a nézőktől, mivel átverték őket" - mesélte a celeb, hozzátéve, hogy az informátorait soha nem adja ki, a spoilereiből pedig senkinek nem keletkezett anyagi kára, és nem is fordultak bírósághoz a műsorkészítők sem.

A Palikék világa by Manna Hová tűnt? című podcastjában valóban sajnálatát fejezte ki, ha ezekkel a spoilerekkel valakit megbántott volna, ám ő is ugyanezt várja azoktól, akik őt befeketítették:

"Tőlem ki kér bocsánatot azért, mert olyannak tüntettek fel, ami nem igaz? Tíz éve egyetlen kortyot sem iszom, mégis alkoholistának bélyegeznek meg. A petesejtes témával kapcsolatban azzal vádoltak meg, hogy nem akarok a gyermekemnek apát. Ezek mind hazugságok; úgy éreztem, vissza kell szúrnom egy, a készítők számára érzékeny módon" - magyarázta Baukó Éva a lapnak adott interjújában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.