Elképesztő mutatvány! Másodpercek alatt törték fel Sebestyén Balázs telefonját

Forrás: Sebestyén Balázs/Instagram -
bűvész Kiss V Balázs Vadon Jani Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Kiss V. Balázs fiatal bűvész-illuzionistának a legkülönbözőbb helyszíneken volt alkalma lenyűgözni a közönséget lehengerlő személyiségével és lélegzetelállító trükkjeivel. Ebből a 2022-es Dubaji Világkiállítás mindenképpen kiemelkedő szereplője, de visszatérő fellépő nemzetközi Forma 1 futamokon és könnyűzenei koncertek színfalai mögött is – utóbbiról meggyőződhetünk vadiúj videósorozatában, a Backstage Magic-ben.

Kiss V. Balázs érdemeit olvasva már egyáltalán nem meglepő, hogy a bűvészkedés a legnépszerűbb rádióműsorig repítette, ahol Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri vendége volt.

Annak ellenére, hogy a három derűs dumagépet nem könnyű zavarba hozni, a péntek reggeli adásban többször elakadt a szavuk a bűvész trükkjeinek hatására. Vadon Janit már a stúdión kívül lesokkolta, de a trió leginkább azon csodálkozott el, amikor kioldotta Sebestyén Balázs telefonjának jelkódját.


Elképesztő mutatvány! Másodpercek alatt törték fel Sebestyén Balázs telefonját Forrás: Sebestyén Balázs/Instagram

Emellett a hallgatók is megtapasztalhatták, milyen, amikor az illuzionista kitalálja a gondolatukat, anélkül, hogy valaha találkoztak volna személyesen. Kiss V. Balázs szédületes dupla csavaros kártya/Instagram trükkel is készült a srácoknak, utána pedig a szkeptikus Rákóczi Ferinek okozott fejtörést egy érintéses próbatétellel az online közvetítés nézőinek szeme láttára.

A kegyelemdöfést egy horrorfilmbe illő trükkel adta meg, amiben Jani asszisztálásával úgy kalapált bele egy százas szöget a saját orrába, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.