Palvin Barbi: "Nem izgulok amiatt, hogy férjhez megyek"

eljegyzés Palvin Barbi menyasszony Dylan Sprouse
Márciusban már terjedni kezdett a pletyka, hogy Palvin Barbit eljegyezték, ám a modell ezt többször cáfolta. Most kiderült, mégis igaz volt a hír.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse több mint fél évig titkolták, hogy jegyben járnak. Öt éve vannak együtt és hihetetlenül boldogok, habár kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen. A színész próbálkozott meghódítani a gyönyörű magyar modellt, de Barbi fél évig váratta a válasszal. Azóta azonban elválaszthatatlanok, és most meg is erősítették, hogy eljegyezték egymást.

Barbi az Instagramon osztotta meg követőivel, hogy menyasszony lett, miután megjelent közös interjújuk a V magazinban, amiben azt is elárulták, hogy a lánykérés szeptemberben történt. A nagy hírt akkor akarták megosztani a nyilvánossággal, amikor úgy érezték, hogy készen állnak rá.

"Tényleg nem izgulok amiatt, hogy férjhez megyek. Mióta randizni kezdtünk, azóta tudtam, hogy feleségül akarok menni hozzá" - mondta az interjúban Barbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.