Márciusban távozott a tévé képernyőjéről: így él azóta Gaál Noémi

tévézés időjós Gaál Noémi
Gaál Noémi önszántából hagyta ott a tévézést, mert túl soknak érezte már a stresszt és semmire nem jutott ideje. Márciusban búcsúzott a nézőktől, de csak mostanra sikerült nagyjából utolérnie önmagát. 

Az időjós nem maradt feladatok nélkül, saját üzletében továbbra is dolgozik, ám sokkal jobban érzi magát, mint korábban.

Gaál Noémi

"Remekül érzem magam, lekerült rólam a stressz egy része és az a felfokozott készenléti állapot, amivel a mindennapi tévézés is együtt járt. Ugyanakkor be kell ismernem, hiányzik is, harminc évet azért nem lehet csak úgy kitörölni, nem múlik el nyom nélkül. Ha nem is óráról-órára, de most is követem az időjárást, mert továbbra is érdekel és foglalkoztat" - mondta el Noémi a Blikknek, ahogy azt is, hogy szívesen áll be boltjának pultja mögé, és az utóbbi időben többet is sportol, ami az ízületei miatt is jót tesz neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.