Egykori szépségkirálynő veszi át Gaál Noémi helyét a képernyőn

Fotó: Koncz Márton - Origo -
ATV távozás Tótpeti Lili időjós Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémi nehéz időszakon van túl: elvesztette az édesapját. A testi és lelki kimerültsége miatt úgy döntött, hogy nem lesz a jövőben időjósként látható a képernyőn. A helyét 2021-es Miss World Hungary győztese, a 21 éves Tótpeti Lili veszi majd át.

Gaál Noémi mögött nehéz időszak áll, testileg és lelkileg is kimerült, ezért döntött úgy, hogy nem folytatja tovább munkáját a képernyőn.

"Novemberben veszítettem el imádott édesapámat, aki három évig küzdött súlyos betegséggel, én pedig végig mellettem voltam. Emellett vittem a vállalkozásomat, és a tévében is többet dolgoztam, mert a kolléganőmnek kisbabája született. Állandó rohanás volt az életem, semmi időm nem maradt a pihenésre. Lelkileg és fizikailag is mély fáradtság van rajtam" - nyiltkozta Noémi, akinek helyét az ATV-n egy fiatal lány veszi át.

miss world hungary 2021 Tótpeti Lili a Miss World Hungary győztese. udvarhölgyek Ambrus Nikolett Tóth Panni Fotó: Koncz Márton - Origo

"Nem titkolt célunk, hogy tehetséges, új arcokat ismerhessen meg a nagyközönség. Tótpeti Lili korábban rövid ideig már feltűnt az ATV képernyőjén, elnyerte a nézők szimpátiáját, így logikus döntés volt, hogy vele egészül ki a csapatunk" - árulta el a naphire.hu-nak Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.

A bejelentés után Lili is elárulta, mit gondol az új feladatról.

"Nagy álmom volt, hogy televíziós lehessek. Nagyon köszönöm, hogy a tavalyi szárnypróbálgatásom után az ATV vezetősége bizalmat szavazott nekem, és ezentúl állandó időjós lehetek a csatornán. A felkészülésben rengeteget segítettek a kollégáim, de folyamatosan szeretnék még többet tanulni. Alig várom, hogy tőlem tudják meg a nézők az aktuális időjárást. Nagyon hálás vagyok a televíziónak a lehetőségért"

– mondta a szépségkirálynő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.