Sáfrány Emese őszinteségre neveli gyermekét, ezért felnőttfilmes múltját sem tagadja le fia előtt

Forrás: Instagram/Aleska Diamond -
kommunikáció Aleska gyermek Sáfrány Emese
Őszinte kommunikációra és felelősségvállalásra tanítja Sáfrány Emese a fiát, már csak ezért sem fogja letagadni előtte, miből élt korábban.

A légtornász egykor teljesen más területen kereste a kenyerát. Pornófilmesként dolgozott, amire nem büszke, de mivel az is ő volt, a múltja része, amiért felelősségget vállal, nem is fogja letagadni fia előtt, amikor már elég nagy lesz ahhoz, hogy erről is beszélgessenek.

Sáfrány Emese Forrás: Instagram/Aleska Diamond

Sáfrány Emese addig is minden nap megkérdezi gyermekét, hogy telt a napja, milyen volt a bölcsődében, mert azt szeretné, ha a fia később is őszintén beavatná őt a dolgaiba.

"Én olyan anyuka szeretnék lenni, akinek a véleményét még a csajozásban is kikéri a gyermeke. Szerintem ezt már most meg kell alapozni" - mondta el a Blikknek a világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok légtornász, aki nem büszke felnőttfilmes múltjára, de arra igen, hogy tudott váltani és választott hivatásában komoly eredményeket ért el. Szerinte ez jó példa lehet gyermeke előtt is, ráadásul a múlt felvállalásával felelősségvállalásra is tanítja őt.

"Nyilván az egy más kérdés, hogy ő hogyan kezeli, ha esetleg miattam bántják az iskolában, de abban bízom, hogy sikerül megtanítani arra, hogy megfelelően kezelje majd az esetleges konfliktusokat" - mondta el a lapnak Sáfrány Emese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.