Követőire akadt ki Bíró Ica: a volt modell szívesen bebizonyítja, hogy semmi nem mű rajta

Facebook komment szelfi Bíró Ica Metal Lady
Saját kertjében lőtt egy szelfit Bíró Ica, amit ki is posztolt közösségi oldalára. A követői közül többen nekiestek, mondván, retusálta a képet, nem is most készült, plasztikai műtéteknek köszönheti az alakját, és amúgy is, az ő korában minek mutogatja magát... 

Bíró Ica nem hagyta magát, az összes gonoszkodó kommentre készségesen és hosszan válaszolt.

"Sajnálom, de soha nem ért hozzám szike, se más beavatkozás!!! Minden bordám is megvan a mellem is igaziból olyan, amilyen! Valódi vagyok, nem plasztik !!! Amúgy egy műnő könnyen lebukik egy orvosi vizsgálaton! Én bátran állok elébe, ha kifizeted, bár nincs okom bizonygatni azt, hogy igazi vagyok, mi hasznom lenne belőle,..sokan alkalmaznak beavatkozásokat, ami az ő dolguk! Nem vagyok híve, szerintem az csak betegség esetén realitas, de ez mindenki saját ügye!" - írta válszul a plasztika-vádakra Ica.

Annak a férfinak, aki azzal vádolta meg, vén, és számonkérte, miért akar fiatalokkal versenyezni, "lejárt lemez", a Metal Lady így felelt:

"A fiatalság önmagában gyönyörű! Én önmagamat adom, és ha kell van jó tanácsom és megújulás programom, ami működik minden korban..! Én ezt képviselem! Ha tetszik neked, ha nem! ... és húzd te le TE magad a WC -n, ha úgy érzed, azért mert el értél egy bizonyos kort, ami kronológiaiailag annyi amennyi, tűnjek el a színről. Hát NEM ‼️..Engem a biológiai kor és a mentális kor tesz oda, ahol vagyok.
Az ilyen bunkó beszólókat, meg kitiltom innen, mert nincs szükségem a lehúzó, lekicsinylő dumára! Ez az én oldalam, ahol a barátaim és szimpatizálók vannak jelen, vilagos? Te Ne nézz, ne pofázz,..TAKA" - kelt ki magából Bíró Ica.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.