Ennél meghatóbbat ma nem látsz! Így tudják meg a nagyszülők, hogy ügyvéd lett az unokájukból

nagyszülő TikTok megható
A cardiffi Seren Lewist a nagyszülei nevelték fel és taníttatták ki hatalmas áldozatok árán. A fiatal lány a TikTokon mutatta meg, milyen érzelmeket váltott ki családjából, mikor megtudták, hogy megszerezte az ügyvédi minősítést. Megható képsorok.

Imádja az internet Seren Lewis megható videóját. Már másfél millióan látták azokat a képsorokat, ahogy a lány ellenőrzi ügyvédi vizsgáinak eredményét, majd könnyekben tör ki a nagyszüleivel együtt. Rögös út vezetett idáig.

Serent a nagyszülei nevelték fel, mert a lány korán elvesztette a szüleit. Mindig is ügyvéd szeretett volna lenni, és ennek érdekében mindent meg is tett. Szorgalmasan tanult, be is jutott a jogi karra. Az egyetemre azonban nem volt pénzük a nagyszülőknek, de készek voltak mindent megtenni az unokájukért: titokban jelzáloghitelt vettek fel az otthonukra. Hittek az unokájukban, biztosak voltak benne, hogy Seren eléri a céljait. Így is lett, a lány pedig megosztotta a nagyvilággal a pillanatot, amikor megtudták, hogy megszerezte az ügyvédi képesítést.

@serenlewis1

Passing the Bar and qualifying as a Barrister is my biggest accomplishment to date. However it would have never happened without my Grandparents who I can only be forever grateful for. Taking me in at 2 years old and retiring early to care for a toddler was the most selfless act anyone could have done for me. Bar school is extremely expensive and is still so inaccessible to the majority of people living in the UK. To be able to attend, they decided to remortgage their house that they had paid off so many years ago and without that, I would not be where I am today. So, as much as this acheivement is down to my hard work and MANY late nights, I share this acheivement with them.

♬ 7 Years x Latch - K

Seren videója alatt gyorsan gyűlnek a gratulációk: sokan azt írják, elérzékenyültek a nagyszülők örömét látva, mások azt írják, nagyon szerencsésnek tartják a lányt, hogy ilyen családja van, és úgy szeretik, ahogy van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.