Gólyahír! Megszületett Naomi Campbell második gyermeke

Forrás: https://www.instagram.com/naomi/ -
kisfiú gólyahír Naomi Campbell gyermek
Naomi Campbell az Instagram-oldalán közölte az örömhírt, miszerint megszületett második gyermeke. Az 53 éves szupermodell kislánya után egy kisfiú érkezett a családba.

Naomi Campbell 53 évesem kétgyermekes édesanya lett: az örömhírt közösségi oldalán jelentette be a rajongóinak. A szupermodell első gyermeke 2021 májusában született, ő egy kislány, a napokban pedig egy kisfiú érkezett a családba.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Campbell természetes úton hozta-e világra a picit, vagy örökbefogadással, esetleg béranyától született - írja a People.

A kor nem volt akadály számára, 2022-ben a brit Vogue-nak arról beszélt, hogy egész életében vágyott az anyaságra és nem érdekli, hogy mindez 50 év felett adatott meg neki. Sőt, a kortársait is arra bíztatja, hogy ne habozzanak, vállaljanak gyermeket.

"Mindegyiküknek mondom, tessék! Ne habozzatok"

– mondta korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.