Sarah Jessica Parkernek távol kellett tartania magát férjétől a megismerkedésük után

Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Matthew Broderick Sarah Jessica Parker megismerkedés kapcsolat
Sarah Jessica Parker arról vallott, miért kellett eleinte távol tartania magát férjétől, Matthew Brodericktől.

Sarah Jessica Parker és férje, Matthew Broderick már 31 éve vannak együtt, de a kapcsolatuk nem indult simán: távol kellett tartaniuk magukat egymástól.

"Akkoriban mindketten másokkal találkozgattunk, így illegális volt. Távol tartottuk magunkat egymástól. Tudtuk, hogy helyesen kell cselekednünk és szakítanunk kell velük" - mondta Sarah Jessica Parker. "1992. március 8-án volt az első hivatalos randink, és azóta is együtt vagyunk."

Matthew Broderick és Sarah Jessica Parker elválaszthatatlanok Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Nem csak együtt vannak, egyszerűen elválaszthatatlanok. Alig akadt olyan este az elmúlt 31 év során, amit külön töltöttek volna. A színésznő férje azon tulajdonságairól is beszélt, melyeket a legvonzóbbnak tartott benne. "Nagyon tetszett a személyisége. Annyira okos, annyira vicces, szerettem a barátait, azt, ahogyan New Yorkban élt és azt, amit fontosnak tartott az életben" - áradozott Parker. "Igazán okos és tehetséges, és szerintem olyan szép, jóképű és bájos."

A színésznő és férje öt évnyi randizás után mondták ki egymásnak a boldogító igent 1997 májusában. Azóta három gyerekük született: a 20 éves James Wilkie és a 13 éves ikerlányok, Tabitha Hodge és Marion Loretta Elwell - írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.