Táncra perdült a Deák-tér– a vízfogyasztást ünnepelték Budapest szívében

Forrás: OGYÉI -
flashmob OGYÉI PR cikk Budapest vízfogyasztás
Egyik pillanatról a másikra felpezsdült a budapesti Deák Ferenc tér aszfaltja július első hétfőjén. A Varidance együttes táncosai egy vidám produkció erejéig táncba hívták a járókelőket, akiknek egy kulaccsal a kezükben kellett elsajátítaniuk a közös koreográfiát.

Budapest egyik legforgalmasabb terén persze nem csak magyarok figyelmét hívta fel magára egy csapat lelkes táncos, a városnéző külföldiek is érdeklődve méregették a vidám kezdeményezést. „De nem számított, kihez léptem oda, a többség nagyon nyitott volt egy kis mozgásra, különösen így, hogy egy nemes ügyről, a vízfogyasztás népszerűsítéséről volt szó. Az pedig, hogy a tánc mellé kulacs is járt, különösen jól jött, hiszen a nagy melegben mindenki rögtön fel is tudta frissíteni magát" – mesélt pozitív tapasztalatairól Nagy Benedek youtuber, influenszer, az Aqua Challenge kampány egyik nagykövete.

Forrás: OGYÉI

Beni nem egyedül igyekezett az embereket táncba csábítani, testvére, egyben a kihívás másik nagykövete, Nagy Dániel is folyamatosan keresett és talált is vállalkozó kedvűeket a frissen verbuválódott nézőseregben. „Megmondom őszintén, hogy a meleg miatt előzetesen egy picit szkeptikus voltam, mert azt gondoltam, hogy majd inkább az árnyékba húzódva néznek minket, minthogy táncoljanak velünk a tűző napon. De kellemesen csalódtam. Sokkal többen mondtak igent, mint nemet arra a felkérésre, hogy megtegyenek velünk pár ritmusos lépést. Reméltem is, hogy az én példámból erőt merítenek. A tánc meglehetősen távol áll tőlem, de olyan elemekkel készült a tánccsoport, amiket még én is bátran bevállaltam" – értékelte mosolyogva a kezdeményezést az influenszer.

A flashmob tehát kétségtelenük elérte a célját: megmozdította az embereket. Éppen ez az Aqua Challenge kihívás küldetése is, hiszen március óta bíztat minket arra, hogy tegyük próbára magunkat. Ha valaki csatlakozik a kezdeményezéshez, vállalja, hogy meghatározott időn keresztül csak csapvízzel oltja a szomját. Aki pedig minél tovább kitart a vállalása mellett, annál nagyobb eséllyel tapasztalja meg magán a megfelelő hidratálás jótékony hozadékait.

Az egészséges életmódhoz soha nem késő csatlakozni! Látogass el az esemény Instagram és Facebook oldalára, ahol a fontos információk mellett hasznos tartalmakat és tanácsokat is találsz a tudatos vízfogyasztáshoz kapcsolódóan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.