Megorroltak Beckhamék Harryre és Meghanre: a barátságuk végét jelentheti

Forrás: AFP/Toby Melville -
David Beckham Meghan Markle Serena Williams Victoria Beckham Harry herceg
Évvekel ezelőtt Meghan Markle a blogja tanúsága szerint a legjobb barátai közé sorolta Victoria és David Beckhamet. Ez így is lehetett, ugyanis a futballista és stílusikon párja 2018-ben részt vettek a pár Windsorban tartott esküvőjén. A meghívást azonban Bechamék nem viszonozták, Meghan és Harry nem kapott meghívót Brooklyn Beckham és Nicola Peltz amerikai örökösnő tavaly áprilisi esküvőjére. A hírek szerint a két pár között megromlott a viszony, ám nem az elmaradt meghívás, hanem valami egészen más miatt.

Meghan Markle és Harry nem kevesebbet állítottak, mint hogy Beckhamék szivárogtattak ki magánjellegű információkat az életükről, a vádak pedig Davidet és Victoriát feldühítették. A Daily Mail úgy tudja Meghanék egy telefonbeszélgetés során szembesítették Victoriáékat, ami véget vetett a barátságnak.

A Beckham házaspár 2018-ben részt vett Meghan és Harry esküvőjén. Forrás: AFP/Toby Melville

Ezt erősíti meg az is, hogy az elmúlt hétvégén Beckhamék voltak a házigazdái egy VIP celebeseménynek, ahol például Kim Kardashian és Serena Williams is rész vett, Harry és Meghan azonban nem volt ott a partin.

Harry herceg és Meghan Markle nem egy kapcsolatot szakított meg az elmúlt időszakban. Forrás: AFP/Toby Melville

Meghan egyébként is híres arról, hogy ha vélt vagy valós sérelem éri, egyszerűen tovább lép. Így tett apjával, a nagybeteg 79 éves Thomas Markle-lel is, de gyerekkori legjobb barátjával, Ninaki Priddyvel sem tartja már a kapcsolatot.

A hírek szerint Katy Perry énekesnő és vőlegénye, Orlando Bloom szintén nincs már jó barátságban Meghannel. "Katyvel egykor közel álltak egymáshoz, de a rengeteg utazás miatt nehéz volt szoros barátságot fenntartani" - nyilatatkozta egy Los Angeles-i forrás a lapnak. Más információk szerint az énekesnő a hercegné menyasszonyi ruhájára tett megjegyzése miatt ért véget a jóviszony.

Mindeközben arról szólnak a hírek, hogy Meghan és Harry kapcsolata megromlott és egy esetleges válás esetén Harryt tárt karokkal várná vissza a palota. Arról is lehet olvasni, hogy Meghan Markle és Harry herceg fontolgatják, hogy Malibuba költöznek, azért, mert közel szeretnének lenni Los Angeles központjához és minden fontos emberhez, de ez a tervük nem biztos, hogy beválik. A hírek szerint ugyanis a hollywoodi sztárok nem akarják befogadni őket a köreikbe, számukra inkább Katalin és Vilmos hozzáállása a szimpatikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.