Harry herceget tárt karokkal várnák vissza a britek, ha elválna Meghantól

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin -
Meghan Markle népszerűség pletyka szakítás Harry herceg
Az elmúlt hetekben többször is felröppent a pletyka, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága válságban van. Meghan egykori barátnője szerint a britek többsége tárt karokkal várja haza a tékozló herceget.

A pár szakításáról akkor röppentek fel a hírek, amikor kiderül, a nyarat külön töltik. Ha valóban válásra kerülne a sor, a britek tárt karokkal várnák vissza hercegüket. Sussex hercegnőjének egykori barátnője szerint a szakítás Harry javára válna - írja az Express.

Markle egyik barátja szerint ideje lenne, hogy a herceg hazatérjen Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Roy Rochlin

Lizzie Cundy azt mondta a lapnak, szerinte Harry népszerűsége nagyot ugrana, ha visszamenne Angliába. Bár a válásról szóló pletykákat Harry egyik barátja határozottan cáfolta a Page Sixnek, Cundy szerint a szakítás a legjobb dolog, ami Harryvel történhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.