Ez a kedvenc nyaralóhelye Katalinnak és Vilmosnak: az aprócska szigeten több híresség is megfordul

Katalin Cornwall-félsziget Vilmos
Katalin és Vilmos egy aprócska szigeten kezdték meg a nyári üdülésüket. 

Kiderült, hol szeret a legjobban nyaralni Katalin hercegné és Vilmos herceg. A pár egy eldugott szigetet részesít előnyben, méghozzá a Scilly-szigeteket. Ez a szigetcsoport a Kelta-tengerben, Nagy-Britannia délnyugati részén, a Cornwall-félsziget csúcsától mintegy 45 km-re található. Ezek közül is a második legnagyobb szigeten szeretnek pihenni, Trescón. Az elmúlt években többször megfordult itt Katalin és Vilmos a gyerekeikkel.

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Aaron Chown

A mindössze 175 lakosú szigetet csak légi vagy tengeri úton lehet megközelíteni, Katalinék korábban helikopterrel utaztak a helyszínre. Az öttagú család a hírek szerint a Dolphin House-ban szállt meg, egy hat hálószobás nyaralóban, amelynek bérlése egy hétre több mint 4000 fontba (kb. 1 millió 700 ezer forint) kerül.

A szigeten rengeteg kikapcsolódási lehetőség van, csónakázhatnak, kajakozhatnak, teniszezhetnek, de természetesen luxuskezeléseken is részt vehetnek. A helyiek számára nem számít különlegesnek az, hogy hírességek sétálgatnak a parton, ugyanis korábban Jude Law is megszállt már itt - írja a Mirror.

Katalin hercegné és Vilmos herceg szigorú szabályok között él új otthonukban

Az elmúlt 12 hónap teljesen megváltoztatta a walesi herceg és hercegnő életét, méghozzá több szempontból is. Úgy döntöttek, kiköltöznek a londoni Kensington-palotából, és a windsori birtokon lévő Adelaide Cottage-ban alakítanak ki otthont maguknak, ahol azonban szigorú szabályok szerint kell élniük. Ezeket az előírásokat követik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.