Harry herceg élete kezd kicsúszni az irányítása alól: a családja aggódik érte

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim -
szerep Harry irányítás Meghan Markle
Harry és Meghan Markle projektjei sorra dőlnek be, most egy olyan ökoturisztikai projektből szorítják ki, amit ő indított el. 

Harry herceg és Meghan Markle nemrég közös megegyezéssel bontottak szerződést a Spotify streamingszolgáltatóval, miután nem teljesítették azt, amit elvártak tőlük. Csupán egy podcastsorozatot készítettek Archetypes címmel. A Variety értesülése szerint a Spotify több tartalmat szeretett volna tőlük.

Harry hercegért aggódik a családja Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim

Most pedig egy olyan ökoturisztikai vállalkozásból próbálják kiszorítani, amelynek Harry herceg többekkel együtt az alapítója volt. Korábban minden a vállakozással kapcsolatos hírben kiemelt szerepet kapott a neve, az utóbbi időben azonban hiába keresik az újabb közleményekben. Teljesen nem törtölték őt az oldalról, a "Rólunk" című rovatban olvasható a neve, mint alapítóé - írja a The Sun.

Egy forrás szerint úgy érzik, Harry élete kezd kicsúszni az irányítása alól. "Családtagjai aggódnak amiatt, hogy hogyan boldogul" - mondta az illető. Korábban az a hír is elterjedt, hogy a hercegi pár barátsága David és Victoria Beckhammel véget ért, de Hollywood sem kíváncsi rájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.