Esztergom-Budapesti Főegymázmegye Fábry Kornélt Martos Levente Balázs Katolikus Ifjúsági Világtalálkozó
Több mint 1700 magyar fiatal érkezett a napokban a portugáliai Lisszabonba, a katolikus Ifjúsági Világtalálkozóra. Az ifjakat egyházi vezetők is elkísérték, köztük Martos Levente Balázs püspök és Fábry Kornél kinevezett segédpüspök is.

Nem mindennapi fotót osztott meg közösségi oldalán a lisszaboni Katolikus Ifjúsági Világtalálkozó egyik résztvevője. A felvételen az Esztergom-Budapesti Főegymázmegye két fiatal segédpüspöke, Martos Levente Balázs (a képen jobbra) és Fábry Kornél vállt vállnak vetve, akcióhősként áll és azt üzeni: „Vigyázunk rájuk” – mármint az ezekben a napokban a portugál fővárosban tartózkodó magyar fiatalokra.

Martos Levente Balázst tavasszal szentelte püspökké a budapesti Szent István-bazilikában Erdő Péter bíboros; Fábry Kornél ugyanitt, egy hónap múlva kapja meg a magyar főpásztor áldását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.