Anne Heche családja nagy bajban van: úsznak az adósságban

Anne heche
Getty Images -
hitelezők anne heche adósság autóbaleset
6 millió dollárt követlenek a hitelezők az autóbalesetben elhunyt színésznő fiaitól. Anne Heche kismillió hitelt halmozott fel autóbalesete előtt.

Adósságban úszik Anne Heche fia, Homer Heche Laffoon: az autóbalesetben elhunyt színésznő birtokán annyi a hitel, hogy gyermeke szerint egy élet sem elég arra, hogy kifizesse. Kiderült az is, hogy nemcsak a birtok van eladósodva, de hirtelen halála előtt Anne Heche a több tízezer dollárnyi hitelkártya-adósságát sem tudta már rendezni, több bank megtámadta a hagyatékát is. Fény derült arra is, hogy utolsó élettársa, Thomas Jane is adott neki kölcsön 150 000 dollárt, amit a hagyaték kezelőjének, Homernek kellene visszafizetnie.

Anne Heche
Anne Heche adósságát képtelen kifizetni a családja
Forrás: Northfoto

Az édesapjával élő Homernek  - aki így búcsúzott imádott édesanyjától -  fogalma sincs, mekkora az édesanyja hagyatéka - körülbelül 110 000 dollárra becsülik - ugyanis szerteágazó forrásokból kap jogdíjakat, ám hogy pontosan honnan és mennyit, nem tudni, mert a színésznő nem fordított nagy gondot a pénzügyeinek nyilvántartására. Annyi azonban biztos, hogy a színésznőnek több volt az adóssága, mint amennyit a gyerekei örököltek utána, úgy tudni, 6 millió dollárt követelnek a családtól Anne hitelezői. 

Anne Heche 2022. augusztus 11-én autójával egy háznak ütközött a kaliforniai Mar Vistában, amelynek következtében az épület és a kocsi is kigyulladt. h A színésznő halálát füstmérgezés és égési sérülések okozták,  hat napot feküdt kómában, mielőtt agyhalottá nyilvánították.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.