Sharon Stone újra színész akar lenni: "Szeretném visszakapni az életemet"

Sharon Stone
WireImage - Marleen Moise
karrier Sharon Stone színészet
A színésznő legnagyobb álma, hogy újra komoly szerepeket kapjon. Sharon Stone agyvérzése után mindent elveszített, de szeretné visszakapni a karrierjét.

Sharon Stone egy súlyos egészségi probléma miatt vonult vissza: agyvérzést kapott, amiből évekbe került felépülnie. Mindent elveszített, de szeretne visszatérni a színészkedéshez. Úgy érzi, kiérdemelte a komolyabb szerepeket.

Sharon Stone
Sharon Stone komoly szerepekre vágyik
Forrás: FilmMagic

Sharon Stone újra színészkedni akar

"Még mindig nem kaptam vissza a színészi karrieremet. Nagyon  szeretnék újra színészként dolgozni, annyira szeretnék... nem csak egy gyenge, mellékes, buta szerepet. Igazán azokat a szerepeket szeretném, amelyeket kiérdemeltem és meg tudok csinálni. Tényleg szeretném visszakapni a saját igazi karrieremet. Tényleg szeretném visszakapni az életemet" - mondta színésznő, aki olyan súlyos agyvérzést kapott még 2001-ben, hogy az orvosok csak 1 százalék esélyt adtak neki a túlélésre. 

"Akkor jöttem rá, hogy komoly a helyzet, amikor magamhoz tértem a földön, és nem tudtam felkelni, és folyamatosan segítségért kiáltottam, de nem kaptam segítséget. Nem tudtam járni. Nem tudtam beszélni. Nem tudtam olvasni. Nem tudtam leírni a saját nevemet. Dadogtam" - mondta a színésznő, akinek 7 évbe telt, mire felépült, de közben mindent elvesztett. "Elvesztettem a gyermekem felügyeleti jogát, elvesztettem a karrieremet, és 15 millió dollárt - minden centemet" - árulta el Sharon Sotne, aki nem érzi úgy, hogy a felépülés újjászületés, sokkal inkább túlélésként élte meg azt az időszakot. "Ez nem valami csodálatos történet. Nagyszerű lenne, ha az lenne, de nem az. Túléltem" - mondta.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.