Victoria Beckham a lányával menekült, folyt a vér az étteremben

híresség Lionel Messi szelfi Harper Victoria Beckham
Részeg Messi-rajongó miatt tört ki a balhé egy amerikai étteremben, ahol Victoria Beckham és lánya Harper vacsoráztak. 

A Bad Bunny rapper tulajdonában lévő amerikai Gekko étteremben ünnepelt Victoria Beckham és lánya. Az apropó Harper születésnapja volt, asztaltársaik pedig Lionel Messi és felesége, Antonela Roccuzzó voltak. Azonban menekülniük kellett, amikor egy Messi-fanatikus balhét generált.

A részeg rajongó többször látta már együtt a két családot együtt vacsorázni, ezért úgy gondolta, itt az idő, hogy végre szelfit készítsen a világbajnok focistával. Amikor fotózni kezdett, az őrök kivezették, ő azonban visszatért és a biztonsági szolgálat tagjaival verekedni kezdett.

Az étterem képviselője a PageSixnek beszélt az ügyről: "Egy ittas vendég fotózni kezdte a hírességeket, és miután szóltak neki, hogy hagyja abba, folytatta a fotózást. Ekkor kivezették, de agresszív lett, ám az ajtóban útját állták a biztonságiak, ebből lett a verekedés".

Victoria Beckham az esetről fotókat is posztolt, és azt írta hozzájuk, hogy szórakoztató volt az este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.