Születésünk időpontja azt is elárulja, kiből válhat sorozatgyilkos

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy asztrológus bika sorozatgyilkos
Kiderült, hogy a csillagjegyek közül, melyik az, amelyiknek a jelleme és a habitusa alapján a legnagyobb sansza van arra, hogy sorozatgyilkos legyen. Ezt persze ne vegyük szentírásnak, csupán arról van szó, hogy ez a jegy igencsak hirtelen haragú, és egyes esetekben veszélyes is lehet.

Minden csillagjegy egyedi jellemzőkkel rendelkezik. Susan Taylor, az Astrofame vezető asztrológusa szerint a 12 jegy között létezik egy, amire a leginkább jellemzőek a sorozatgyilkosok személyiségjegyei.

Az asztrológus elmondta, születésünk időpontja sokat elárul személyiségünkről, beleértve az erősségeinket és gyengeségeinket, ráadásul még bizonyos törekvéseinket is meghatározhatja. A Bikákról azt mondta, sokkal halamosabb gyikosságok elkövetésére, mint bármely másik csillagjegy.

Forrás: Shutterstock

Taylor az asztrológus-író David Jester felmérésére utal, aki a történelem legszörnyűbb és leggonoszabb sorozatgyilkosainak személyiséjegyeit vizsgálta, és észrevette, hogy legtöbbjük a Bika jegyében született, illetve Bika az aszcendense.

Susan Taylor szerint, ennek az lehet az oka, hogy a Bikákra erősen jellemzőek a következő jellemvonások: manipulatívak, meggyőzőek, karizmatikusak és perfekcionisták.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden Bika jegyű személy veszélyes, viszont a sorozatgyilkosoknál megfigyelt számos pszichológiai tulajdonság emlékeztethet bennünket a Bika erősségeire és gyengeségeire.

Az asztrológus kiemelte, hogy a Bika jegyűek számos csodálatos tulajdonsággal is rendelkeznek, és ezek is abból fakadnak, hogy a jegy szülöttei tele vannak ambíciókkal és rendkívül kitartóak. A negatív tulajdonságai egyben előnyére is válhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.