Megszületett Serena Williams és a Reddit társalapítójának második gyermeke

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jamie Mccarthy -
Alexis Ohanian Megszületett Serena Williams második gyermek
Kedden, egy TikTok-videóban és Instagramon osztotta meg az örömhírt a tenisz ikon, Serena Williams és férje, Alexis Ohanian a Reddit társalapítója, hogy megszületett második kislányuk.

A két évvel ezelőtt visszavonult 41 éves teniszezőnőnek és üzletember férjének első gyermeke, Olympia 2017-ben született.

Megszületett Serena Williams és Alexis Ohanian második gyermeke Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jamie Mccarthy

A videón, mellyel kedden először adtak hírt a második baba születéséről, a család egy asztalnál ül, a hamarosan 6 éves Olympia és édesanyja, Serena Williams összebújnak, miközben az apa, Alexis Ohanian laptopján dolgozik. Egy ponton Serena feláll és azt mondja, mindjárt visszajön, majd megjelenik az újszülöttel. A TikTok-poszthoz a teniszezőnő annyit írt: "Üdvözöllek, gyönyörű angyalom!"

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Korábban a People magazinnak Alexis Ohanian elárulta, hogy nagyobbik lányuk, Olympia már nagyon várta a kicsi születését, és azt is elmondta, hogy ő maga sokkal magabiztosabbnak érzi magát apaként, mint mikor az első gyermekük születését várták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.