Egyetlen kiegészítő elég ahhoz, hogy egy 50 feletti nő éveket tagadhasson le

Forrás: Shutterstock/Ground Picture -
fashion week trükk öltözék ruha fiatalos
Egy vezető stylist beszélt arról, hogy az 50 év feletti nők néhány egyszerű trükkel pillanatok alatt fiatalosabbnak tűnhetnek.

Az érettebb nőknek számos lehetőségük van arra, hogy fiatalosabbnak tűnjenek: különböző kozmetikai kezelésekkel, sminkkel vagy egy jó frizurával is sokat faraghatnak le a korukból. Egyes szakértők pedig úgy vélik, hogy a gardrób átalakítása is rengeteget segíthet abban, hogy visszafordítsuk kicsit az idő kerekét: mindössze egyetlen kiegészítőre van szükség.

„Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, és ami nagyon sokat ronthat a megjelenésünkön, az az, hogy túl bő és formátlan darabokat viselünk" - mondta Deirdre, aki a YouTube-on osztja meg tanácsait.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az 50 év feletti nőknek végleg le kell mondaniuk a bő ruhákról – inkább meg kell tanulniuk okos kiegészítőkkel kombinálni ezeket. Deirdre azt javasolta, hogy a bő szabású darabokhoz viseljünk övet.

„Nagyon sokat változtathatunk a megjelenésünkön azzal, hogy egy övvel kihangsúlyozzuk a derekunkat, sokkal fiatalabbnak látszunk" - mondta a sylist az Expressnek.

Nem csak a húszéveseké a világ: divatos frizurája a 60 felettieknek is lehet

Divatos és csinos frizurája nemcsak a fiataloknak lehet, de a 60 körüliek számára is van bőven választási lehetőség. Íme, a most igazán sikkes hajviselési trendek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.