Egy éve él párkapcsolatban Brad Pitt: itt tartanak most a gyönyörű Ines de Ramonnal

Brad Pitt Ines de Ramon titok szerelem kapcsolat
Brad Pitt már lassan egy éve a gyönyörű Ines de Ramon párja, de kapcsolatukról eddig semmit nem tudtunk. Most néhány dolgot megosztott a nyilvánossággal egy informátor.

Brad Pitt körülbelül egy éve jár Ines de Ramonnal – először 2022 novemberében látták őket együtt, de a források szerint már hónapokkal azelőtt elkezdtek találkozgatni. Az 59 éves filmsztár és Ines azonban nem kapkodnak, csak élvezik az együtt töltött időt.

Brad Pitt és Ines de Ramon Forrás: AFP/GettyImages

„Brad és Ines még mindig találkozgatnak és jól érzik magukat egymás társaságában" - mondta egy forrás az Entertainment Tonightnak pénteken.

"Élvezik egymás társaságát, hasonló az érdeklődési körük. Mindketten kreatívak, szeretnek utazni. A dolgok jól alakulnak közöttük, de Brad nem siettet semmit"

- árulta el egy bennfentes.

A hollywoodi sztár nagyon óvatos a szerelmi életével kapcsolatban, és elhatározta, hogy „hagyja, hogy a dolgok maguktól alakuljanak" Inesszel. Brad romantikus, igazi úriemberként viselkedik. Mindent megtesz, hogy Ines különlegesnek érezze magát.

„Brad sok mindent megbánt, ami a múltban történt, de mindent megtesz azért, hogy előre haladjon és a pillanatnak éljen. Jelenleg boldog" - árulta még el az illető a Daily Mailnek.

Brad Pitt és Angelina Jolie újra a Château Miraval miatt harcol, de ez nem is csoda

Angelina Jolie és Brad Pitt 2014-ben a csodás provence-i szőlőültetvényükön házasodtak össze. Az egykori szerelmi fészek, ahová oly' szívesen vonultak vissza, jó ideje vita tárgya, és úgy tűnik, hogy hercehurcának sosem lesz vége... Itt tart az ügyük.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.