Brad Pitt és Angelina Jolie újra a Château Miraval miatt harcol, de ez nem is csoda

Brad Pitt válás Angelina Jolie Château Miraval
Angelina Jolie és Brad Pitt 2014-ben a csodás provence-i szőlőültetvényükön házasodtak össze. Az egykori szerelmi fészek, ahová oly' szívesen vonultak vissza, jó ideje vita tárgya, és úgy tűnik, hogy hercehurcának sosem lesz vége...

Angelina Jolie és Brad Pitt impozáns pincészete, a Château Miraval Provence-ban található, egy kis falu, Correns közelében. Először 2008-ban vették bérbe a kastélyt, de beleszerettek, ezért 2011-ben meg is vásárolták. A Perrin borászdinasztiával együttműködve felvirágoztatták a birtokot, a Miraval Rosé mostanra kultbornak számít. A Château Miraval kölönlegessége egyébként az elhelyezkedésében rejlik, az agyagos, meszes talaj nemes ízt ad az itt készült boroknak. A kastélyt erdők, olajfaligetek és szőlőültetvények veszik körül.

A Chateau Miraval, Angelina Jolie és Brad Pitt egykori szerelmi fészke Forrás: AFP/Michel Gangne

A kastély korábbi tulajdonosa Jacques Loussier jazzlegenda volt, aki egy hangstúdiót is kialakított az épületben. Itt vette fel a Pink Floyd a világhírű The Wall című album számait, de dolgozott itt Sting, Sade, a Wham! és a The Cranberries is. A stúdiót Brad Pitt és Damien Quintard producer újította fel és nyitotta meg ismét 2022-ben. Ám a Château Miraval nem csak kiváló habzóborairól és a stúdióról híres, több kiváló minőségű termék is készül itt: prémium minőségű olívaolajat, gint és natúr kozmetikumokat készítenek itt.

Nem csoda tehát, hogy mióta Jolie és Pitt bejelentették a válásukat, a Château Miraval többször a címlapokra került. Pitt szerint mindketten csak a másik fél beleegyezésével tehetik pénzzé a tulajdonrészüket, ám Jolie ezt a megállapodást megszegte, és Brad megkérdezése nélkül adta el a saját részét egy dúsgazdag orosz üzletembernek. A jóképű színész most pert indít egykori felesége ellen, azzal érvelve, hogy a borászat a mindene. Jolie erre ellenkeresetet nyújtott be, hogy nyomást gyakoroljon Pittre, szerinte egykori férjének nincs sok köze a borász szakmához.

Pitt azzal vádolja Jolie-t, hogy így akar bosszút állni a gyermekbántalmazási ügyért. A színész szerint egykori felesége kapzsi, és az ő kárára akar meggazdagodni. Pitt azt állítja, korábban felajánlotta Jolie-nak, hogy megveszi a részét a Château Miravalban, de a színésznő visszautasította az ajánlatot.

Brad Pitt és Angelina Jolie csatározása lassan hét éve húzódik. A felek közel állnak hozzá, hogy az övék legyen minden idők legdrágább hollywoodi válása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.