Charlize Theron még mindig nem heverte ki a 90-es évek egyik legnagyobb szépségtrendjét

Forrás: Getty Images/Frazer Harrison -
szemöldök színésznő szépségtrend Charlize Theron ceruzavékony
A 90-es évek egyik legnépszerűbb szépségtrendje a vékony, ívelt szemöldök volt. Charlize Theron színésznő is beleugrott ebbe közel három évtizeddel ezelőtt, amikor elkezdte a pályafutását.

Annak idején Jennifer Lopez, Jessica Alba és Kate Moss is azon sztárok közé tartozott, akik szintén követték a trendet és vékony, ívelt szemöldököt formáztak maguknak. Ez a trend már régen kiment a divatból, úgy tűnik, hogy hamarosan újra népszerű lesz: nemrég Bella Hadid ceruzavékony szemöldökkel mutatkozott.

Charlize Theron elárulta, mi volt a 90-es évek legnagyobb szépségtrendje, amiből még mindig lábadozik Forrás: Getty Images/Frazer Harrison

Charlize Theron azt mondja, még mindig heverte ki a vékonyra szedett szemöldök trendjét, így ő biztosan marad a jövőben is a természetes szemöldöknél - írja a Page Six.

A 48 éves színésznő nem harcol az öregedés ellen.

"Szeretem, hogy a korral változik az arcom" - mondta egy interjúban Theron, akit többször azzal vádoltak meg, hogy plasztikáztatta magát, de a műtétek bem sikerültek jól, pedig erről szó sincs. "Egyszerűen csak öregszem, és ez így néz ki!"

A színésznő elhatározta magát abban is, hogy soha többé nem változtat drámaian a megjelenésén egy filmszerepért. 2018-ban a Pszichoanyu című film miatt híznia kellett, a súlyfelesleget pedig később alig tudta leadni.

Charlize Theron kivételesen megmutatta örökbefogadott gyerekeit

A színésznő két gyereket fogadott örökbe, ám ritkán mutatja meg őket a nagyvilágnak. Ezúttal viszont egy közös fotót posztolt hármójukról Charlize Theron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.