Sneakerek – a streetwear must have-jei

Forrás: sizeer.hu -
PR cikk megjelenés sneaker outfit
Az outfited tökéletes kiegészítői, sőt néha a középpontba is kerülnek. Mik ezek? Természetesen a sneakerek. Egyszerűen törhetsz meg velük bármilyen szettet, laza urban hangulatot kölcsönözve neki, vagy éppen ellenkezőleg, ellensúlyozva egy extravagáns outfitet. Keresed a tökéletes lépőt? Nem tudod, hogy a jól ismert klasszikusokat válaszd-e, vagy a világmárkák logójával ellátott, legújabb kollekciókat válaszd-e? Íme néhány példa, a döntés pedig úgyis a Tiéd! Találd meg a must have-ed és indulj a meghódítására!
Forrás: sizeer.hu

A sneakerek mindennel matchelnek

Kíváncsi vagy, miért olyan népszerűek a sneakerek? Egyszerű: ez a lábbelitípus mindazt ötvözi, ami a legfontosabb: a stílusos megjelenést, a klasszikus inspirációk és a legújabb trendek ötvözetét és a kényelmet, amit gyakran egyenesen a sportcipőktől vesznek át. Az eredmény a tökéletes mindennapi cipő – a városba és a városon kívülre, munkába, baráti találkozókra, de akár egy hétvégi városnézésre is. Jól mutatnak egy sportos szettel, például melegítőnadrággal, joggerrel és kapucnis pulóverrel, egy egy casual outfittel is, például szövet chinóval és inggel vagy egy elegáns egyberuhával. Sokoldalú cipő? Természetesen!

Forrás: sizeer.hu

Ismerd meg az örökzöldeket

A kényelem az első számú szempont, amikor streetwear-termékeket választasz? Minimalista, mégis sokoldalú modelleket keresel, amik bármilyen outfitet könnyedén kiegészíthetnek? Akkor válaszd az egyszínű klasszikusokat. Nem hiányozhatnak a ruhatáradból az olyan kollekciók, mint az adidas Superstar, a Nike Air Force 1 vagy a Jordan 1 Low. Ezek olyan örökzöldek, amik az idő múlása ellenére még mindig a bestsellerlistán szerepelnek. Egyszerű sziluettjük és letisztult megjelenésük azt jelenti, hogy bármivel viselheted őket – legyen szó sportos szettről (elvégre egyes modellek a kosárlabda világából származnak) vagy formális outfitekről. Ha azonban szívesen választanád a jól ismert legendákat, de valami extrábbra vágysz, akkor válaszd a modernizált szériákat, és újíts be olyan platformos lépőket, mint az adidas Forum Low Bold, a Converse Run Star Hike, a fogazott talpú Converse Run Star Hike, vagy a dupla logóval ellátott Nike AF Shadow.

Forrás: sizeer.hu

Friss dropok a streetwear-rajongóknak

Ha azonban az új lépőd kiválasztásakor az a fő követelményed, hogy a kedvenc márkáid legújabb kollekcióiból származzon, akkor keresd a legfrissebb dropokat. Egy eddig soha nem látott Nike Dunk színváltozat, vagy esetleg a Nike Air Vapormax 2023 új verziója? Akár egy adott színváltozatra, akár egyedi sziluettre, akár további technológiákra és kiegészítésekre vadászol, nézd meg a frissen debütált termékeket, és állíts velük össze perfekt outfiteket a városba, fesztiválokra vagy a mindennapokra. Szereted a retró stílust, és könnyen eligazodsz ebben a vibe-ban? Akkor nézd meg az egyszerű New Balance CT302, adidas Gazelle, Nike Gamma Force vagy Lacoste Powercourt 123 2 SMA sneakereket. Ha pedig valami vagányabbra vágysz, hogy feldobd a szettjeidet, válaszd az olyan formabontó sneakereket, mint a Nike Air Max Flyknit Racer, a Jordan Jumpman Two Trey, a Converse All Star BB vagy a Reebok Pump Omni Zone II.

Nem számít, milyen sneakers szeretnéd teljessé tenni a szetted, a Sizeer üzleteiben és a sizeer.hu oldalon megtalálod az időtálló modelleket és a topmárkák logójával ellátott legújabb dropokat. Szívesebben vásárolsz a weben? Tegyél még több ütős streetwear-cuccot a kosaradba, 15.000 Ft felett ugyanis a szállítás ingyenes. Félsz, hogy nem lesz jó a méret? Ne aggódj, a Sizeernél akár 30 napig visszaküldheted vagy kicserélheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.