Kiakadt Elon Musk exe: a milliárdos intim fotókat küldözgetett körbe róla

Forrás: AFP/Brendan Smialowski -
fotó császármetszés Elon Musk grimes
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, titokban megszületett Elon Musk 11. gyermeke, akit Techno Mechanicusnak hívnak. A baba édesanyja Grimes, akiről Musk császármetszés közben készített fotókat, majd ezeket továbbküldte a családtagoknak, barátoknak. 

Musk és Grimes 2018 májusában jelentették be, hogy együtt vannak: 2020-ban megszületett első gyermekük, X Æ A-Xii, akit X-nek hívnak, második gyermekük pedig Exa Dark Sideræl, akit Y-ként emlegetnek. A kislány béranya segítségével született meg 2021 decemberében, világra jöttét négy hónapon át titokban tartották.

Császármetszés közben fotózta le gyermeke édesanyját Elon Musk: a fotót elküldte a családtagoknak Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Musk és Grimes azóta szakítottak, de a közösségi oldalaikon és interjúkban állítják, kapcsolatuk képlékeny és a legjobb barátok maradtak. A napokban kiderült Must életrajzi könyvéből, hogy harmadik közös gyermekük is született, akit Techno Mechanicusnak hívnak.

A baba császármetszéssel született, a bevatakozás közben pedig Musk fotózta Grimest, majd a képeket pedig továbbküldte a családtagoknak, barátoknak, köztük az énekesnő édesapjának és testvéreinek. Grimesnek nagyon kellemetlen volt az egész, ám Musk nem értette, miért ideges - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.