Napi horoszkóp 2023. szeptember 14.: a Rák jól veszi az akadályokat, a Nyilas kalandra vágyik

Forrás: Thinkstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
A Vízöntőnek csúszással kell számolnia, a Bak tőle szokatlan módon túlérzékeny lehet. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön mintha zavar lenne az erőben, többször is félreértések, késések lehetnek, és nehezen veszed fel a nap ritmusát. Ne ess pánikba, mert attól biztosan nem jutsz előbbre. Szépen egymás után végezz el mindent, ahogy tudsz. Egy kis csúszás pedig néha még talán neked is bele kell férjen!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lehetséges, hogy ma hiába keresel valakit, többször is meghiúsul a kommunikációs kísérleted, és ez talán aggodalommal tölt el. Biztosan felesleges egyből valami rosszra gondolnod! Hagyj üzenetet és hamarosan jelentkezik az illető.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön elképzelhető, hogy egy program, találkozó, vagy egy utazás, melyre készültél, nem fog úgy megvalósulni, ahogyan képzelted. Nem kell azonban mindenről végleg lemondanod, csupán egy kis késéssel kell számolnod.


Napi horoszkóp 2023. szeptember 14.: a Rák jól veszi az akadályokat, a Nyilas kalandra vágyik Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai napod tulajdonképpen egy akadályversenyre hasonlít. A nap során ugyanis végig úgy érezheted, mintha valaki állandóan sorban csak pakolná eléd a feladatokat, hogy lassítson a haladásban. Ügyesen veszel minden akadályt!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön könnyen lehet, hogy elakadsz valamivel, és úgy érzed, sehogy sem tudsz tovább jutni. Ha így van, hagyj ott egy időre mindent, foglalkozz valami egészen mással és egyszer csak, akár például takarítás közben, a legváratlanabb helyzetben fog beugrani a mentő ötlet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma egy találkozót, vagy megbeszélést, vagy randevút váratlanul átütemez, vagy lemond a másik fél, és te talán elsőre nem tudod mire vélni ezt az egészet. Mielőtt azonban messzemenő következtetéseket vonnál le, várd meg a magyarázatot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.