Napi horoszkóp 2023. szeptember 15.: az Ikrek figyeljen a belső hangra, a Szűz húzza meg a határait

Forrás: Dreamstime -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
A Vízöntő kisugárzása most különösen erős, a Baknak remek ötlete támad. Napi horoszkóp következik a pénteki napra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az elmúlt időszakban kissé túlzásba vitted a másokkal való kapcsolattartást, csevegést, szinte már fáj a fejed a sok elolvasott hírtől, üzenettől, levéltől. Mi lenne, ha csak ma egy kis időre lehúznád a rólót, és nem vennél tudomást a körülötted zajló eseményekről?

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma bizony könnyen elszakad benned a cérna, főleg, ha valaki a környezetedben nem viselkedik megfelelően, vagy valami olyat tesz, amivel neked is kárt okozhat. Pedig mégis jobb lenne, ha türtőztetnéd magad. Könnyen kiderülhet ugyanis, hogy nem minden az, aminek látszik.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken különösen erősen szólal meg az a bizonyos belső hang, és ennek talán jó hasznát is veszed egy döntési helyzetben. Az szinte biztos, hogy ennek a szituációnak fontos eleme lesz a meglepetés.

Napi horoszkóp 2023. szeptember 15.: az Ikrek figyeljen a belső hangra, a Szűz húzza meg a határait Forrás: Dreamstime

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma te lehetsz az, akit követnek a többiek, aki jó példával jár elől. Ma ráadásul a tetteid és a szavaid az átlagosnál is sokkal nagyobb hatással vannak a szeretteidre és a környezetedre, így különleges felelőssége van annak, amit mondasz, vagy teszel.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken komoly erőfeszítésedbe telhet, hogy megőrizd a lelki nyugalmadat egy helyzetben, melyet egy a környezetedben élő viselkedése okoz. Végy hát egy nagy levegőt és légy bármennyire is feszült, hagyd ezt most elmenni szó nélkül.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken valaki olyat tehet, vagy mond, hogy úgy érzed, itt a határ, te ennél tovább nem vagy képes eltűrni a viselkedését. De talán nem kellene törődnöd vele! Az a legjobb válasz ebben a helyzetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.