Napi horoszkóp 2023. szeptember 17.: a szingli Ikreknek ismerkedést, a Mérlegnek jókedvet hoz ez a nap

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Vannak, akiknek nagy lehetőségeket tartogat a vasárnap, mások pedig a legjobban teszik, ha átadják magukat a pihenésnek. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap tele vagy tervekkel és lelkesedéssel barátokkal, kollégákkal közös programok miatt. Mielőtt bármire igent mondasz, egyeztess a kedveseddel! Egyrészt azért, mert ő is veletek tartana. Másrészt, hogy ne ütközzön az elképzelésetek.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma többször teszed fel a kérdést magadnak, hogy kihez kell/kellene alkalmazkodnod, és hogy vajon van-e kedved ehhez. A függetlenséged megőrzése sarkalatos téma most a számodra. Hajlamos leszel ragaszkodni hozzá.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ez a nap nagyszerű lehetőségeket tartogat, ha ismerkedni szeretnél. A Mérleg Hold kifejezetten alkalmas arra, hogy új emberekkel beszélgess, levelezz, találkozz. Egyetlen akadály adódhat: a másik hajlamos lehet túl bőbeszédűen és bizalmaskodva közelíteni hozzád. Ettől te megijedhetsz, és behúzhatod a féket.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap könnyebben, gördülékenyebben és fesztelenebbül tudod kifejezni magad. Ennek egyik nyertese a szerelmed, aki végre esélyt kap arra, hogy megértse, mi foglalkoztat. Eddig sem titkoltad, de képtelen voltál kimondani, hogy mi bánt, mi zavar.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma inkább sodródj az eseményekkel! Most nem a kezdeményezés, hanem inkább a reagálás ideje van itt. Talán nem fog nehezedre esni, hogy megvárd, hogy a másik fél lépjen, és te majd erre válaszolsz. Hidd el, jobb lesz így!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Mindig is beszédes volt számodra, hogy egy ember milyen szavakat használ, és milyen a beszédhangja. De ez most fokozottan irányjelző lesz. Sok mindent megtudhatsz a másikról a szóhasználatából. Azonban nem szabad tévedhetetlennek hinned magad. Hagyj időt magadnak, hogy megsmerd a másikat!

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.