Rehabilitációs intézetből posztolt Bruce Willis lánya

Bruce Willis rehabilitásciós anorexia Tallulah Willis
Tallulah Willis étkezési zavarai miatt vonult rehabilitásciós intézetbe, erről az időszakáról osztott meg videót az Instagramon. 

2022 tavaszán a 29 éves lány bevonult a Driftwood Recoverybe, egy texasi bentlakásos rehabilitációs intézetbe, hogy kezeljék étkezési zavarát. „Az elmúlt négy évben anorexia nervosában szenvedtem, amiről nem szívesen beszéltem" - vallotta be májusban és felépülése után gyakran osztott meg részleteket a gyógyulásáról.

"Én vagyok a legcukibb a texasi rehabon" - írta Bruce Willis lánya a most megosztott videóhoz, amelyen egy autóban énekelgetve látható.

A nyáron Tallulah Willis a Vogue magazinba írt egy cikket, amiben édesapja betegségéről is vall. Tallulah arról számolt be, sejtették, hogy valami nincs rendben az apjukkal, de nem vették komolyan a jeleket. Először az tűnt fel nekik, hogy nem válaszol a kérdésekre, de ezt megmagyarázták azzal, hogy károsodott a hallása a Die Hard-filmek forgatása alatt. Aztán Tallulah egy idő után tévesen azt hitte, hogy az apja nem akar vele beszélgetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.