Heti szerelmi horoszkóp 2023. október 7-13.: Fellobban a szerelem lángja

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp párkapcsolat szerencse hétfőn hajnal
A héten nagyszerű változásokat jeleznek a bolygók. A Vénusz belép a Szűzbe, majd a Mars saját jegyében, a Skorpióban folytatja égi útját, miközben a Plútó elindul előre. Mindez pedig fellobbantja a szerelmet a párkapcsolatokban. Persze, a párkeresők is okkal bizakodhatnak...

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos
Vedd észre, ha a párod féltékenységre hajlana! Mindegy, hogy adtál-e okot vagy sem. Ha ő gyanakszik, akkor valami elbizonytalanította. Ezt egyszerű megelőznöd: legyél vele többet kettesben! Persze ez nem egyszerű, ha távol éltek egymástól vagy gyerekeitek vannak. De mindent meg tudtok oldani, ha akarjátok. És a minőségre törekedjetek!

Szingli Kos
Te köszönöd jól vagy. Az égen hihetetlen nagy a jövés-menés, akárcsak itt, a Földön. Te ezt cseppet sem bánod, mert imádod, ha zajlik az élet. Viszont azt a fordulatszámot, amivel te pörögsz, kevesen képesek felvenni, de emiatt nem szabad lelassulnod. Aki bírja, azzal dolgod van, aki nem bírja, az előbb-utóbb lekopik. Ahogy már eddig is. Ez (sem) változik...

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika
A szerelmetek új szintre léphet. Hétfőn bolygód, a Vénusz, csütörtökön a Mars vált jegyet. Ez a kettő felnagyíthatja a köztetek levő különbségeket. Nem baj, ha nem vagytok egyformák, sőt ez teszi izgalmassá a kapcsolatotokat. Közben a különbségek óriási kihívások egymás tolerálására is. Lesznek bolygóállások, amelyek segítenek ennek a felismerésében.

Szingli Bika
Hétfőn bolygód, a Vénusz a békés Szűzbe lép, ami békés hangulatot hoz neked. Majd csütörtökön a Mars vált jegyet, ami ebbe a békébe akar „belerondítani". Vagyis a körülötted lévő emberek – különösen az új jelentkezők – provokálni akarnak, tőled függ, meddig mehetnek el, illetve mit engedsz meg nekik. Nem kell elviselned az ízléstelen poénokat, beszólásokat...

Forrás: Shutterstock

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek
A kedvesed küzd, mint „malac a jégen". Ahogy a te problémáid enyhülnek, úgy erősödik a nyomás rajta. Ez a hét arra alkalmas, hogy önbizalmat és magabiztosságot önts belé. Nem elég, ha dicséred, adj a szájába szavakat, és mondd neki, hogy te biztos vagy benne, ő ezt meg tudja csinálni. Nagy hatással van rá a higgadtságod...

Szingli Ikrek
Olykor úgy érzed, téged elfejtettek megkérdezni. Ezen a héten szó szerint ez lesz. Kívülállóként nézed, hogy az emberek miért lelkesednek, vagy adott esetben mitől félnek. Az a cél, hogy ez ne zavarjon. Most kicsit könnyebb neked, mintha kevesebb teher lenne rajtad. Ez arra is jó, hogy segíts nekik, és arra is, hogy felfedezd a saját csapdáidat...


RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák
Gyönyörű kerete lesz a hetednek: szombaton és a jövő pénteken is lesz egy-egy szuper fényszög, ami abban erősít meg, hogy minden rendben van. A kettő között sem lesz okod panaszra. A párod támogat, és drukkol neked. Adj hangot, hogy mennyire hálás vagy érte! És valld be, te is arra vágysz, hogy ő hálás legyen neked, és ezt ki is mondja!

Szingli Rák
Szabályos kerete lesz a hetednek: szombaton és pénteken is lesz egy-egy szuper fényszög, ami abban erősít meg, hogy van miért hálát érezned. Sorold fel, hogy kinek lehetsz hálás: a szüleidnek, a családodnak, a barátaidnak, a kollégáidnak, és így tovább. A hála olyan magas rezgésű energia, ami megvéd téged minden rossztól. Ne hidd el! Próbáld ki!

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán
Hétfőn hajnalban a Vénusz kilép az Oroszlánból, amitől kicsit elhagyatottnak érezheted magadat. Most nagyobb igényed lesz a szerelmed ölelésére, amit úgy kaphatod meg a legegyszerűbben, ha te öleled meg őt előbb. Csütörtökön a Mars jegyváltása családon belüli zűr előjele lehet. Készülj fel, de ne idegeskedj azért, mert egyik rokonod eltér a megbeszéltektől!

Szingli Oroszlán
Egy remek hétvége után lehangoló, hogy hétfőn hajnalban a Vénusz kilép az Oroszlánból. Ettől kicsit elhagyatottnak érezheted magad. Most nagyobb igényed lenne a dicséretre, ezért jobban is fogod értékelni, ha valaki figyelmes veled. Csütörtökön a Mars jegyváltása egy időzített bomba: családon belüli zűrzavart jelez. Számíts rá, de ne idegeskedj, ha egyik rokonod meglepő bejelentést tesz!

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz
A hétvége nem mindig a pihenésről szól. Sokszor ezen a két napon akarjátok utolérni magatokat, és fáradtan kezditek a hetet. Neked szerencséd van, mert hétfőn hajnalban Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Szűzbe. Nem mindenki tud veled örülni. Szerencsére a párod örül a sikereidnek és annak is, ha nem lát olyan levertnek, mint korábban.

Szingli Szűz
Sajnos hétvégén nem szoktál pihenni, hanem ezen a két napon akarod utolérni magad, aztán meg csodálkozol, ha fáradtan kezded a hetet. Most szerencsés vagy, mert hétfőn hajnalban Vénusz, a kis szerencse és szépség bolygója belép a Szűzbe, s innentől szerencsésebbnek és szebbnek érzed magad. Sajnos nem mindenki tud veled örülni, de azért persze akadnak, akik értenek és értékelnek téged... - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.