Kiderült, melyik Vilmos herceg kedvenc, nem éppen szalonképes hangulatjele

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
hangulatjel padlizsán Katalin Vilmos
Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek ugyanúgy megvannak a kedvenc hangulatjelei, mint bármelyikünknek. Ám, amíg a trónörökös a pajzánabb verziókat részesíti előnyben, felesége az érzelmeket kifejező emojikat használja szívesen. 

A brit trónörökös és felesége kedden a mentális egészség világnapja alkalmából adott rádióinterjút a BBC-nek, melyben felmerül a kérdés, használnak-e emojikat és melyik a kedvencük.

Vilmos herceg elmondta, hogy az övé nem igazán a szalonképesek közül való, az ugyanis a padlizsán, ami a férfi nemi szervet hivatott megjeleníteni hangulatjel formájában.

Vilmos herceg és Katalin hercegné Forrás: AFP

„Azt mondták, hogy ne mondjam a padlizsánt, úgyhogy valami mást kell választanom, pedig az lett volna a válaszom, de most azt mondom – mert már érett felnőttként kell viselkednem –, hogy az a hangulatjel, amelyiknek az egyik szeme felfelé néz, a másik meg lefelé, és kinyújtja a nyelvét. Azt hogy hívják? Az a kissé őrült” – válaszolta a kérdésre III. Károly király idősebbik fia.

Katalin hercegné választása a kevésbé pajzán, egyértelmű érzelmeket kifejező hangulatjelekre esett:

„Nálam a szív van az első helyen, majd a síró emoji. A hisztérikus nevetés pedig akkor, amikor valami nem úgy sül el, ahogy vártam” – vallotta be a hercegné.

A herceg elmondta a mentális jólétre vonatkozó tippjeit is.

„Nevetni kell. A humor számomra az egyik legfontosabb dolog, szeretek nevetni" – mondta Vilmos, hozzátéve: „Ahhoz, hogy jól érezd magad, időnként muszáj az élet napos oldalára fókuszálnod”.

A pár azt is elárulta, hogy az interjú után hazatérnek, és főznek valami finomat. Vilmos a curry mellett tette le a voksát, de azt is elmondta, hogy feleségének csínjánkell bánnia a fúszerekkel, ha neki főz.

„A túlságosan fűszeres ételektől izzadni kezdek, és az nem szép látvány” - fedte fel problémáját a herceg, amire Katalin így reagált:

„Főzés közben keveset fűszerezem a curryt,az extra fűszerek nagy részét csak a főzés végén adom az ételhez” – árulta el a hercegné, hogyan óvja meg férjét a túlzott izzadástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.