Hathetes korában már kimondta az első szavát a kisbaba: az édesanyja alig akart hinni a fülének

Forrás: Somer Galal / SWNS/© Somer Galal / SWNS/Somer Galal / Swns -
édesanya helló kisbaba felvétel
Mindössze 39 napos volt a kislány, amikor először kimondta a „helló" szót. A büszke szülők alig akartak először hinni a fülüknek, azóta pedig biztosak benne, hogy a kislányuk egy igazi csodagyerek.

A kis Berlenti Eid teljesen elvarázsolta a családját azzal, hogy kimondta az első szót mindössze 39 napos korában.

Az október 5-én forgatott videó meghitt pillanatot mutat be: a felvételen a fiatal édesanya, Somer Galal hangja hallható, amint arra a kéri a mindössze hathetes kislányát, hogy mondja, „helló". A legnagyobb meglepetésére a baba visszaköszönt neki, amellyel 70 éves nagymamáját is lenyűgözte.

Forrás: Somer Galal / SWNS/© Somer Galal / SWNS/Somer Galal / Swns

Amikor elmesélte a férjének, mi történt, alig akart hinni neki, három nappal később azonban kislányuk ismét visszaköszönt nekik.

35 évesnek néz ki a néhány hónapos kisfiú - arcszőrzetét felnőtt férfiak is megirigyelhetnék

Joao Miguel még csak néhány hónapos, de máris hatalmas népszerűségnek örvend. A kisfiú azért vált internetes sztárrá, mert úgy néz ki, mintha 35 éves lenne.

A videó megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.