35 évesnek néz ki a néhány hónapos kisfiú - arcszőrzetét felnőtt férfiak is megirigyelhetnék

Forrás: TikTok/babyjoaomiguel07 -
baba Joao Miguel népszerűség arcszőrzet
Joao Miguel még csak néhány hónapos, de máris hatalmas népszerűségnek örvend. A kisfiú azért vált intrnetes sztárrá, mert úgy néz ki, mintha 35 éves lenne. 

Joao Miguel cumizik, játszik, totyog - azokat a dolgokat csinálja, amiket bármelyik vele egykorú baba, ő mégis népszerűvé vált néhány hónap alatt a TikTokon. Az ismertségének oka az, hogy egy fontos dologban különbözik a többi kisfiútól: máris úgy néz ki, mintha öreg lenne, akár a Benjamin Button különös életében. A brazil Joao Miguel dús haja, vastag szemöldöke és arcszőrzete a leginkább feltűnő, utóbbi a kommentelők szerint tekintélyesebb, mint néhány felnőtt férfinak.

Joao Miguel Forrás: TikTok/babyjoaomiguel07

A hozzászólást írók azzal is viccelődnek, hogy a kisfiú már készen áll az önálló életre. A szülők arról nem osztottak meg információt, hogy mi áll a gyerek szokatlan kinézetének hátterében, de sokan azt gyanítják, hogy a hormonháztartásának felborulása okozhatja - írja a Daily Star.

@babyjoaomiguel07#BebêsDoTiktok#meumenino♬ kiss it better sped up - xxtristanxo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.