Figyelmeztet a válóperes ügyvéd: bizonyos szakmákat űző férfiakat jobb, ha kerülnek a nők

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Alaattin Dogru -
válóperes ügyvéd tűzoltó rendőr foglalkozás figyelmeztetés
Egy válóperes ügyvéd a TikTokon elárulta el, mely szakmákat érdemes kerülniük a nőknek, ha férjet keresnek illetve, ha nem akarnak elválni. Felhívja azonban a figyelmet arra, hogy ez nem jogi tanács, állításai saját tapasztalatain alapulnak.

A szóban forgó videó elkészítéséhez az adta az ötletet a TikTokon @jettiegirl28 néven futó ügyvédnő egyik családjogász kollégája kapott egy listát azokról a szakmákról, amelyeket kerülni érdemes a kuncsaftok ügyeinek elvállalásakor.

„Végignéztem pályafutásom legnehezebb eseteit, és megdöbbentő módon a perekben résztvevő férfiak legtöbbje öt szakmából kerül ki" - mondta az ügyvédnő, de felhívja figyelmet arra is, hogy kivételek természetesen mindig akadnak, és az állításai a saját megfigyelésein alapulnak, nem hivatalos statisztikákat közöl.

Illusztráció Forrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Alaattin Dogru

Azt vette észre, hogy bizonyos szakmákat űző férfiak között sok a nárcisztikus, kontrollmániás. Sokkal nehezebben kezelik a válást, úgy működnek, mint egy atomfegyver, mely mindent felperzsel maga körül. Ilyenek a tűzoltók, a rendőrök, a katonák, a sebészek és a pilóták.

A videó alatt sorjáznak az érdekesebbnél érdekesebb hozzászólások. Egy nő azt írta, nemrégiben vált el egy sebésztől, és az ügyvédnő minden szavával egyetért. Egy férfi azt mesélte, a testvére, aki rendőr, azt tanácsolta neki, soha ne vegyen feleségül rendőrnőt. Nem hallgatott rá, és most válnak. Többen azt tanácsolták az ügyvédnek, hogy egészítse ki a listát más szakmákkal, mint például a személyi edző vagy a befektetési bankár - írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.