A krumplipüré isteni finom és krémes lesz, ha beveted ezt az egyszerű trükköt

tej 177milkstreet Rosemary Gill krumplipüré szakácsnő
Rosemary Gill a TikTokon osztja meg receptjét, amellyel szerinte a legfinomabb és legjobb állagú krumplipürét lehet elkészíteni. A szakácsnő csupán egy lépést változtatott meg a klasszikus recepten, az eredmény pedig egészen más lett. 

A bostoni székhelyű Milk Street Cooking School oktatási igazgatója, Rosemary Gill a TikTokon @177milkstreet néven világít rá arra a gyakori hibára, amivel szerinte a legtöbben elrontják a krumplipürét.

@177milkstreet Simmer your mashed potatoes in milk, not water! Potatoes are like pasta, in that they leach starches into their cooking liquid. In the case of pasta, you want to reserve some of that liquid to give sauce a luscious shine and bind it to the noodles. In mashed potatoes, cooking in milk, and preserving that starchy liquid, gives your potatoes a natural creaminess and allows you to skip the weighty heavy cream. #MilkStreetCookingSchool director Rosie Gill demonstrates. #milkstreet#milkstreetrecipes#milkstreetsides#sidesrecipes#thanksgiving#thanksgivingrecipes#potatoes#potatorecipes#mashedpotatoes#mashedpotatorecipes#vegetables#milkstreetrecipes#holiday#holidayrecipes#food#cooking#easyrecipes♬ original sound - Milk Street

Rosemary videójához többen kommenteltek, és sokan beszámoltak arról, hogy amióta így készítik el ezt az ételt, az valóban a köretek királya, ugyanis sokkal finomabb és jobb állagú.

Ha kíváncsi vagy arra, mivel lehet még feldobni a krumplipürét, itt elolvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.