Dúl a szerelem Sophie Turner és Peregrine Pearson között

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jon Kopaloff -
csók Gare du Nord pályaudvar Sophie Turner
Sophie Turner megerősítette, hogy kapcsolatban van a brit arisztokrata Peregrine Pearsonnal. A 27 éves színésznő egyébként válófélben van férjétől, Joe Jonastól: az ok az, hogy elhidegültek egymástól. 

Sophie-t és Peregrine-t először októberben látták csókolózni egy kiruccanás során, amit rögtön beindította a találgatásokat. Azt tudni lehetett, hogy a színésznő válik a férjétől, a 29 éves Peregrine pedig nemrég szakított Károly király keresztlányával, Mária-Olympia görög-dán hercegnővel.

Most azonban úgy tűnik, Sophie és Peregrine együtt vigasztalódnak, sőt a kapcsolatuk tovább forrósodik. A legutóbb séta közben lehetett látni őket, amikor is ölelték, csókolták egymást.

Sophie Turner Peregrine karjában vigasztalódik. Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jon Kopaloff

A párt először a franciaországi rögbi-világbajnokság alatt látták együtt októberben, amikor a Gare du Nord pályaudvar közelében csókolóztak, majd később újra összejöttek a városi Stade de France stadionban, ahol Sophie leplezte le a sportesemény trófeáját.

A csókra egy hónappal azután került sor, hogy Sophie exe, Joe beadta a válókeresetet. A házaspárnak két lánya van, a hároméves Willa és a 16 hónapos Delphine.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.