Máris túllépett férjén a válófélben lévő színésznő: nem akárkivel látták csókolózni

Forrás: AFP/Michael Tran -
rögbi Párizs Joe Jonas Sophie Turner
Sophie Turner és Joe Jonas válásának híre megdöbbentette a rajongókat, a színésznő azonban már túl is lépett egykori férjén. Egy brit arisztokratával látták csókolózni.

Szeptemberben derült ki, hogy Joe Jonas és Sophie Turner házassága zátonyra futott. Azóta már azt is lehet tudni, hogy mi vezetett a pár válásához: az énekes olyasmit hallott Turnertől, ami mindent megváltoztatott.

Sophie Turnernek új szerelme van Forrás: AFP/Michael Tran

Sophie azóta élvezi a szinglik életét, látták Taylor Swifttel vacsorázni New Yorkban, nemrég pedig Párizsba utazott, hogy részt vegyen a rögbi-világbajnokságon, de nem volt magányos. Egy angol arisztokrata szórakoztatta a színésznőt, ráadásul még csókolózni is látták őket. A szemtanú szerint egyszerre érkeztek a stadionhoz, és az utcán csattant el köztük a csók.

Az illető nem más, mint Peregrine Pearson, aki Nagy-Britannia egyik leggazdagabb családjához tartozik. Legidősebb fiúként ő az apja címének feltételezett örököse. Ha örökli a címet, akkor vikomt lesz - írja az Unilad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.