Egyre botrányosabb a válás: Sophie Turner a gyerekek miatt pereli volt férjét

Forrás: Getty Images for The Met Museum/Vogue/(C)Kevin Mazur/Kevin Mazur -
Sophie Tuner válás gyerekek Joe Jonas per
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, válik a hollywoodi álompár: Sophie Turner és Joe Jonas néhány hete jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább a jövőben. A sztárpár válása nem alakul békésen, a brit színésznő pert indított válófélben lévő férje ellen, aki állítólag jogtalanul tartja magánál a gyerekeket.

Sophie Turner pert indított volt férje ellen, a brit színésznő azt követeli az amerikai színésztől, hogy adja vissza neki a gyerekeket, akik augusztus óta az apjukkal vannak New Yorkban.

A bíróságra benyújtott keresetben azt követelik, hogy a gyerekeket engedje vissza „angliai otthonukba".

Turner azt állítja, hogy házasságuk megromlása előtt megegyeztek abban, hogy Angliában fognak letelepedni, és a gyerekek már „teljesen beilleszkedtek" az angliai életbe.

Egyre botrányosabb a válás: Sophie Tuner a gyerekek miatt pereli volt férjét Forrás: Getty Images for The Met Museum/Vogue/(C)Kevin Mazur/Kevin Mazur

Amikor Turner magával akarta vinni a kislányokat Angliába, Jonas nem adta át az útleveleiket

– olvasható a beadványban, amiből a Mirror idézett.

A színész szóvivője a fentiekre reagálva elmondta, hogy a gyerekek „az Egyesült Államokban születtek, és amerikai állampolgárok", de hozzátette, hogy Jonas készen áll a megegyezésre, és azt szeretné, ha a gyerekeket felváltva, mindketten nevelnék.

Joe és Sophie először 2016-ban került kapcsolatba, majd egy évvel később eljegyezték egymást. 2019-ben összeházasodtak, 2020-ban üdvözölték első gyermeküket, 2022-ben pedig a másodikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.