Napi horoszkóp 2023. december 15.: a Ráknak túl kell tennie magát a sértettségen, a Bak fáradhatatlan lesz

Forrás: Shutterstock/Goksi -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Még mindig nagyon kedvező bolygóállások támogatnak a célok elérésében. S mivel nagyon közeleg az év vége, most már egészen biztosan tapasztalható az év végi hajrá is. Pénteken ugyanakkor fáradhatatlannak érezheted magad.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken szerencsés bolygóállások segítenek. Még a Bak jegyében jár a Hold, és szinte fáradhatatlanná tesz. Ha eddig lemaradásban is voltál, a mai napon szinte biztosan utoléred magadat. Az év végi hajrában gőzhengerként hajtasz előre, és egyben lelkesíteni is tudod a többieket. Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Sok teher nyomja a válladat: az összes családtag rád tart igény, szinte szétszednek a kéréseikkel, és a munkahelyeden is a rajtad van a terhek többsége. Próbálj meg kicsit leadni a feladatokból, ha teheted, vagy pedig szorítsd össze a fogad, és tudd le a feladatok nagyját még ma! Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken ki kell állnod valakiért, akit szeretsz. Ha nem is adsz mindenben igazat a másiknak, az a legfontosabb, hogy mások előtt megvédd őt! Négyszemközt persze el kell mondanod a kételyeidet. Így segítesz is neki, meg igazságos is leszel egyben.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Jó lenne, ha pénteken túl tudnád tenni magadat a sértettségen. Közeledj nyitott szívvel azok felé, akikkel az elmúlt napokban esetleg összevesztél. Nem érdemes kockáztatni a régi barátságokat, a jó kollegiális viszonyt, a párkapcsolatot pedig aztán végképp nem. Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nehezebb pénteken pontosan belőni a dolgokat, de kitűnően alkalmazkodsz a váratlan helyzetekhez. Még arra is alkalmad nyílik, hogy megmutasd a kreativitásodat. A Bak Hold és Merkúr pedig segít abban, hogy csupa megvalósítható ötleteid legyenek.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Bak jegyben járó bolygók kedveznek neked. Most igazán sikeres nap vár rád: amit eddig elmulasztottál vagy nem volt lehetőség elintézni, azt akadályok nélkül véghez viheted. A jó szót se tagadd meg attól, aki a segítségedre lehet!

A többi csillagjegy napi horoszópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.