A 3 legtrendibb szilveszteri sminkötlet - ezekkel te is ki fogsz tűnni a tömegből!

füstös smink szilveszter pasztell sminkecset fantázia
Szilveszter az a nap, amikor teljesen elengedhetjük a fantáziánkat, miért ne kezdhetnénk ezt a sminkünkkel? Elhoztuk 2023 legtrendibb sminkjeit, amikkel tuti, hogy te is ki fogsz tűnni a tömegből!

A karácsonyon már túl vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy be kellene tenni a sminkecseteket a szekrénybe, pont ellenkezőleg, hiszen nyakunkon a szilveszter! Glitteres ruhák, csodás szájfények és ünnepi hangulat a barátokkal - ezekre készülődünk. Igen ám, de a következő kérdés a nők számára elengedhetetlen: Milyen sminkem legyen a bulin? Mi megkönnyítjük a döntésedet, ugyanis az idei év 3 legtrendibb ünnepi sminkjét mutatjuk meg, lehetetlen, hogy ne tudnál választani közülük!

A visszafogott nő

Tudjuk, hogy a pasztell színek mindig tökéletes választás azon nők számára, akik kicsit visszafogottabb végeredményt szeretnének. A föld színű szemhéjfesték, a meleg barna árnyalatú bronzosító és a magentás rúzs ötvözete egyszerűen tökéletes! Akár színes, akár fekete ruhával bátran ajánljuk!

A pasztell színek mindig tökéletes választás azon nők számára, akik kicsit visszafogottabb végeredményt szeretnének Forrás: Shutterstock/Look Studio

A fekete füstös, az örök klasszikus

A fekete füstös smink az egyik legikonikusabb és legvonzóbb megjelenés, hiszen mély szemeket és misztikus vonásokat kölcsönöz. A sötét szemhéjpúder és a precízen húzott szemceruza segítségével könnyedén elérheted ezt a hatást, ami igazán nagy magabiztosságot sugároz majd. Tény, hogy a trendek évről évre változnak, ám a fekete füstös smink örökre a top 3-ban marad.

A fekete füstös smink örökre a top 3-ban marad. Forrás: pixabay.com

Extrém tusvonal

A tusvonalas smink gyors és hatékony, emellett elképesztő módon kiemeli a szemeket! Alkalmazhatjuk a legfinomabb vonalaktól egészen az extrém cicázásig. Idén nagyon népszerű volt a színes tus, egyszóval, ha trendi szeretnél maradni, sminkedet elkészítheted akár zöld vagy kék színekkel is. Illetve tudtad, hogy ez a sminkforma optikailag megnöveli a szemed nagyságát? Sok sikert a készülődéshez!

Ez a sminkforma optikailag megnöveli a szemed nagyságát. Forrás: pixabay.com

Neked melyik smink tetszik a legjobban? BUÉK!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.