Napi horoszkóp 2023. december 26.: a szeretet most a legfontosabb

Forrás: Thinkstock -
karácsony beszélgetés ajándék Napi horoszkóp szeretet
A karácsony másnapja már sokkal nyugodtabban telik, mint a 25-e. Sokan a családjuk után ezen a napon találkoznak a barátaikkal, itt a nagy beszélgetések ideje. Napi horoszkóp következik. 

Apróbb viták még előfordulhatnak, de nagyobb veszekedésekre már nem kell számítani karácsony másnapján. Akadhat még malőr az ajándékokkal vagy a konyhában, esetleg a programszervezéssel, de felesleges idegeskedni, inkább érezzük jól magunkat.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Karácsony második napján sem leszel híján a szép pillanatoknak, de azért egy kis bosszúság sem kerül el. Odaéghet például az étel, elkésik valaki vagy kiderül, hogy kétszer van meg ugyanaz az ajándék. Ne foglalkozz vele, inkább vesd be a humorérzékedet!

A karácsony másnapja már nyugodtabb lesz. Forrás: Thinkstock

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Karácsony második napján találkozol valakivel, akit egyébként ritkán látsz, de mindig megdöbbensz, mennyire másként gondolkoztok az életről. Semmi probléma ezzel addig, amíg nem akarjátok meggyőzni egymást a saját igazatokról. Vannak viták, amelyekbe egyszerűen jobb bele sem kezdeni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vigyázz, mert karácsony második napján megtapasztalhatod a mondás igazságát: aki szelet vet, vihart arat. Kimondasz egy tényt, amelyet legbelül valahol mindenki tudott, mégis te fogalmazod meg. Ne csodálkozz, hogy lesz aki picit megrökönyödik rajtad. Ha ezt el akarod kerülni, akkor legyél óvatos vagy fogalmazz nagyon finoman!

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.