Károly király újabb döbbenetes tetteket követett el Harry és Meghan ellen

Forrás: -- -
tettek király Károly Harry & Meghan
Károly király egy utolsó brusztolással megpecsételte Harry és Meghan sorsát, kihagyva őket a karácsonyi beszédéből. Ráadásul a BBC koronázásáról szóló dokumentumfilmjében sem tett említést a párról.

A Károly király koronázásáról szóló dokumentumfilmet karácsony napján adták le először és sokak döbbenetére egyetlen említést sem tettek sem Harry hercegről, sem Meghan Markle-ről. Annak ellenére történt mindez, hogy több kisebb királyi családtag viszont szerepelt filmben.

A nézettségi adatok szerint azonban, Harry herceg hiányától eltekintve is ez volt aznap a legnézettebb műsor a brit televízióban. Mintegy 3,7 millióan nézték a különkiadást, amely Károly király első trónon töltött évét is alaposan áttekintette.

A karácsonyi beszédben és a dokumentumfilmben sem tettek említést a párról Forrás: AFP/Angela Weiss

A dokumentumfilm sugárzására pontosan a nagy találgatások közepette került sor arról, hogy vajon milyen lesz Harry és Meghan kapcsolata a királyi családdal 2024-ben az eseménydús 2023-as év után, amikoris ugyan két ellentmondásos könyv jelent meg a párról.

Harry herceg és Meghan Markle legrosszabb rémálma vált valóra

Aki követi a brit királyi családdal történő eseményeket, egészen biztos volt benne, Omid Scobie vadonatúj, Endgame című könyve botrányokkal jár majd. Így is lett: a holland verziót visszahívták, de későn, már az egész világ tudja, hogy ki volt az a két családtag, akit állítólag rasszizmusal vádolt meg Meghan Markle.

– Ha Harry és Meghan visszatalálna a királyi életbe, bocsánatot kell kérniük azoktól, akiket elárultak – idézi az Express cikke a királyi kommentátor, Richard Eden szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.