Tóth Gabi búcsúzik: "megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből..."

Tóth Gabi Krausz Gábor instagram
Tóth Gabi az év utolsó napján Instagram-bejegyzésben búcsúzik 2023-tól. Az énekesnő viharos évet hagy maga mögött, azt írja, sokat tanult a hibáiból is, és azt is tudja, mi az, ami igazán fontos. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításán egy egész ország megdöbbent. Később kiderült, az énekesnő a Fricska táncegyüttes tagja mellett találta meg a szerelmet. Gabi, aki azóta hivatalosan is elvált, most az Instagramon hosszú posztban búcsúztatja 2023-at. "Sok hibámból tanultam..

sok emberi játszmából tanultam.. megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből..
megtanultam , hogy egy perc alatt fordulnak el emberek az életedből, hogy megannyi helyet és űrt hagynak maguk után, hogy ezzel beengedd azokat, akik feltétel nélkül szeretnek... amikor megérzed, hogy neked is jár a szeretet.. amikor megengeded magadnak.." - írta többek között bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.