Vége Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolatának: "Kellemetlen fricskákat tartogat az élet"

Tóth Gabi Krausz Gábor szakítás kapcsolat
Krausz Gábor közösségi oldalán osztotta meg, hogy Tóth Gabival véget ért a kapcsolatuk.

"Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért.
Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm" - írta Krausz Gábor Facebook-oldalán.

Tóth Gabi szintén a közösségi oldalán kommunikált kapcsolatuk végéről. "Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos , a kapcsolatunk véget ért Gáborral. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb mindkettőnk számára. Arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Kérjük, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönjük" - írta Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.