A legrosszabbnak ítélt ülés a legpihentetőbb: a szakértő elárulta, miért válasszuk ezt repüléskor

Forrás: Shutterstock -
repülőgép utazás legrosszabb ülés
Egy sokat megélt utazó elárulta, miért választja az egyik legrosszabbnak tartott ülést a repülőgépen: kellemesebbé teheti a hosszabb utazást. 

A hosszú utazások kényelmetlenek lehetnek, ha nem engedhetjük meg magunknak, hogy első osztályra vásároljunk jegyet a repülőn. Azt, hogy mennyire kellemesen telik az utunk, sok minden befolyásolja, többek között a többi utas is. Egy sokat megélt utazó elmondta, hogy ő miért választja az egyik legrosszabbnak tartott ülést: számára a hosszabb utakat ez kényelmesebbé teszi.

A legrosszabbnak ítélt ülés lehet a legjobb választás a repülőn Forrás: Shutterstock

Míg a legtöbb utazó azon stresszel, hogy a legjobb helyet válassza ki a repülőn, John Burfitt azt mondja, ő mindig a "legrosszabb" ülést választja a repülőn - az ablak melletti ülést hátul, a mosdóknál.

Rossz híre ellenére ugyanis ez lehet a legpihentetőbb hely.

Miután egyszer egy egész repülőutat azzal töltött, hogy egy utas rugdosta az ülését hátulról, John elhatározta, hogy ez nem fog előfordulni többé, ezért döntött az utolsó sor mellett, hiszen a mögött már csak a fal van - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.